31-03-10

Vanuit Kissemmee, Florida

Ja, het brandweergedeelte ligt achter ons

jessie5

Uiteindelijk wred het toch nog een redelijk emetioneel afscheid, en we kregen allemaal een certificaat met de vermelding dat we nu allemaal ere-brandweermannen zijn van de Macon Fire Department. Toch een hele eer vonden we zelf.

We hebben er inderdaad kunnen van genieten om tussen deze groep brandweermannen te verblijven en te doen waar voor we kwamen, observeren en gedachten uitwisselen. We waren ook een beetje ambassadeurs, want nu weten die gasten toch tenminste waar Belgie ligten hoe groot het is. De Belgian Waffles helemaal niet zijn wat zij denken, en dat French Fries eigelijk Belgian Firies moeten zijn.

Het was dan toch al 10 uur voor we konden vertrekken, maar de rit naar Florida verliep vlot, en was ook voor velen, (uitgezondert de chauffeurs natuurlijk) een momentje om wat bij te slapen na de drukken week. Zelfs zij die verklaarden, ik zit wel vooraan in de wagen, want ik slaap nooit in de auto, hebben van heel Georgia en Florida bijna niks gezien.

We hadden afgesproken in Lake City voor de lunch met onze vrienden uit Jacksonville, die voor ons de tickets hadden gekocht die we deze week nodig hadden. Daarna reden we verder en maakten we een kleine omtoer om even bij de dochter van Paul, die hier in de states studeert, langs te gaan. Ze gaf ons de grote rondleiding op de campus, waar zo'n 1500 studenten leven en studeren. De omgeving was er prachtig.

IMG_1222

IMG_1224

IMG_1227

Daarna was het nog een tweetal uurtjes verder rijden en rond 19.30 kwamen we aan in ons hotel, waar we de volgende vier dagen overnachten. Tegenover het hotel is er Old Town.

IMG_1231

Exterior_F_1

Alles snel naar boven brengen in onze kamer en daarna staken we de straat over om nog wat te eten, een lekkere steak & shrimp, met een fris pintje, meer moet dat niet zijn.

IMG_6376

Vanmorgen beginnen we met een ontbijtje hiernaast het hotel, en dan vertrekken we voor een hele dag in Epcot, een van de 5 pretparken van Walt Disney

We brengen er morgen wel verslag van uit.

logoWaltDisney

 

DEST_EP_ATT_1_998

14:26 Gepost door Fireobservers Blogteam in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.